Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om å fornye avtaler - en advarsel.

15. november 2021I disse travle tider rett før jul, og for øvrig i forbindelse med ferier, får man mange typer henvendelser. Henvendelser man absolutt skal vurdere nærmere.

Har du bestilt eller fått den varen eller tjenesten du har fått faktura på? Er det riktig at du skal overføre dette beløpet? I dag fikk vi en telefon med spørsmål om vi skulle fornye en oppføring på Google. Husker vi om vi tegnet oss for en slik oppføring for et år siden? De færreste gjør vel det, og beløpet er jo ikke skremmende stort.

Den overbevisende selger, som er både jovial og personlig går igjennom vår oppføring og sørger for at alt er såre vel med denne. Så var det fornyelsen da, for det var jo en løpende avtale vi hadde…. Avtalen ble oversendt og det ble oppfordret til å besvare ved å skrive ok + navn, mens selgeren ventet, hvilket innebar at vi ikke fikk tid til å kontrollere om vi faktisk hadde en slik avtale. Avtalen var i tillegg slik utformet at den ble automatisk fornyet.

Vi bekreftet ikke avtalen der og da. Kontrollen viste at vi ikke hadde en slik løpende avtale. Hvor mange klarer selgeren å lure? Kort sagt; ikke ta det du får servert som god fisk, og spesielt ikke hvor det haster med å akseptere. Hast må medføre gult blinkende farelys.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn